Holandská parlamentní strana Partij voor de dieren / Party for the Animals vyzývá lidi v ČR: volte DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

01.10.2020 20:47

Holandská parlamentní strana Partij voor de dieren / Party for the Animals (Strana pro zvířata), která je spřátelenou stranou Demokratické strany zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT vyzývá voliče v České republice, aby v nadcházejících volbách do zastupitelstev krajů a Senátu podpořili svým hlasem kandidáty DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT.

 

Překlad výzvy Partij voor de dieren českým voličům:

 

"Lidé v České republice: je čas hlasovat pro soucit! Hlasujte pro DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT.
Dejte svůj hlas zvířatům a přírodě! Za zvířata, lidi a za naši společnou planetu.

COVID19 ukázal, že musíme změnit způsob, jakým zacházíme s naším prostředím a zvířaty; musíme změnit náš ekonomický a potravinový systém. Nyní můžete hlasovat pro pozitivní změnu!

Zvyšte hlas v oblasti ochrany zvířat, přírody, životního prostředí a lidských práv.
Vneste do politiky více soucitu ve své vlastní regionální radě.

Hlasujte DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT 2. a 3. října 2020.

Nyní můžete hlasovat pro DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT ve všech 13 krajích.


Hlasujte pro soucit. Volte DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT"

 

 

DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT se již před rokem a půl dohodla na mezinárodní spolupráci s Partij voor de Dieren i s ostatními stranami, jejichž hlavním programovým cílem je též zpřísnění legislativy proti týrání zvířat.

Partij voor de Dieren se stala v roce 2006 první stranou na světě, která se s programem ochrany zvířat dostala do parlamentu. Je zastoupena v obou komorách holandského parlamentu a také v Evropském parlamentu.

DSZ – ZA PRÁVA ZVÍŘAT byla též oslovena zástupkyní Nadace Animal Politics Foundation, založenou holandskou stranou Partij voor de Dieren. Nadace byla založena za účelem podpory spolupráce mezi různými stranami v oblasti práv zvířat a životního prostředí.

Partij voor de Dieren vede Mezinárodní hnutí politických stran hájící práva zvířat. V hnutí je zapojeno zatím 19 politických stran z celého světa. DSZ– ZA PRÁVA ZVÍŘAT je 20. registrovanou „stranou za práva zvířat“ ve světě, resp. Česká republika je 20. zemí, kde existuje strana primárně zaměřená na obranu práv zvířat.

 

 

ŘV DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

 

 

V Domažlicích 1. 10. 2020